Öntapadós zsindely – ArmourShield zsindelyek 2018-06-03T22:26:10+00:00

ArmourShield öntapadós zsindely

Az ArmourShield zsindelyek legfontosabb tulajdonsága -magas esztétikai értékük mellett- az a zsindelypiacon példa nélküli szélellenállás, amit az IKO szélcsatorna-tesztjei bizonyítanak.

Ha olyan zsindelyt keres, amely kivételesen ellenálló az erős széllel szemben, akkor az Armourshield méhsejt IKO zsindely a tökéletes választás. A széleskörű szélcsatorna tesztek bizonyították, hogy ez a zsindely 220 km/h szélsebességig viharálló. A teljes hátoldalán elhelyezkedő öntapadó felületnek köszönhetően ez a zsindely rendkívüli vízzárás tekintetében.
Az öntapadó felületen található gyári fóliát el kell távolítani felrakás előtt, hiszen egyetlen funkciója, hogy a csomagban ne ragadhassanak egymáshoz a zsindelyek szállítás és raktározás közben. Más zsindelyek esetében a fóliát eltávolítani fölösleges.

Kizárólag az öntapadó hátoldallal ellátott zsindelyek rakhatók függőleges falra is, mint például az ArmourShield zsindely.

Az ArmourShield zsindely előnyei:

  • Öntapadó hátoldalú zsindely
  • Akár nagyon meredek tetőlejtésnél is használható
  • Kiváló védelem az eső hajtotta csapadék és a jégkárral szemben
  • Kivételes viharállóság az erős szelekkel szemben
  • Gazdaságosabb alacsony dőlésszögű tetőknél (15°-ig)

Vágási forma: méhsejt.

Elérhető színek: fekete (01), árnyékolt vörös(20), amazon green(23), kék(25), sötétszürke (26), barna (27), gránitszürke(28), tűzvörös (34), cedarwood(70)

ArmourShield termékcsalád a webshopban >>

Kapcsolódó cikkek:

IKO ArmourShield gyártói leírás

IKO öntapadó zsindelyek bemutatása

IKO Cambridge Xtreme zsindelycsalád bemutatása

IKO Superglass Hex zsindelycsalád bemutatása

IKO Diamant Shield zsindelycsalád bemutatása