Öntapadó zsindelyek 2018-06-03T22:22:16+00:00

Öntapadó zsindelyek

A zsindelyek általános jellemzőin és előnyükön felül következzen még három érv, hogy miért is érdemes vásárolnunk teljes hátoldalán öntapadó ragasztófelülettel ellátott zsindely típust:

1. Az öntapadó zsindelyek hátoldala SBS modifikált bitumenből készült ragasztóval van ellátva.

Ez a rendszerazonos ragasztó biztosítja azt a nagymértékű ragadást, amely ezeknek a zsindelyeknek a fő vonzerejét biztosítja: az extrém szélállóságot.

Az öntapadós zsindelyek az IKO szélcsatorna tesztjei során az elképesztő 220 km/órás szélsebességnek is ellen álltak, ezzel biztosítva Önnek, hogy a legnagyobb szélviharban is biztonságban van tetője, biztonságban vannak értékei!

2. Nincs még egy zsindelytípus, amely függőleges falra rakható lenne. Amennyiben Önnek olyan tűzfala van, amelyet szeretne a tetővel harmonizáló zsindellyel fedni, akkor az öntapadó zsindely a tökéletes választás!

3. Lapos a tető? Kis tetőlejtésre kell zsindelyt rakni és aggódik a vízzárás miatt? Öntapadó zsindely a megoldás!

Igaz, ezek a zsindelyek sem rakhatóak 15° dőlésszög alatti tetőre, (kivéve az IKO Cambridge Xtreme, ami 9.5°-ig használható!), de az alacsony tetőlejtés vízzárási biztonsága ezekkel a termékekkel a legnagyobb!

Hogyan működik? Mint a normál zsindely! Normál zsindely felrakásával megegyező technológiával kell őket felrakni a tetőre, a többit a napsugárzás intézi: leszögelés után megolvasztja az öntapadó felületet és kialakul a nagyon jó vízzáró réteg és stabil szerkezet!

A fentiekből is jól látható, mennyi előnyt kínálnak az öntapadó zsindelyek!

Böngésszen közöttük és válassza ki az Önnek leginkább tetszőt!

Kapcsolódó cikkek:

IKO Cambridge Xtreme zsindelycsalád bemutatása

IKO Armourshield zsindelycsalád bemutatása

IKO Superglass Hex zsindelycsalád bemutatása

IKO Diamant Shield zsindelycsalád bemutatása